ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Κάντε μια βόλτα στα ουσιώδη αξιοθέατα της ιστορικής παλιάς πόλης της Πράγας, σε αυτό το τουρ στην «πόλη των εκατό καμπαναριών» - μια υπέροχη ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Πράγας! Δείτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα, μάθετε για την απίστευτη ιστορία της πόλης και θαυμάστε το παγκοσμίου φήμης αστρονομικό ρολόι. 
 Απολαύστε μια αξέχαστη μέρα περπατώντας στην όμορφη πόλη της Πράγας, ξεκινώντας την εξερεύνησή σας από το Δημοτικό Σπίτι, ένα μαγευτικό κόσμημα μοντέρνας τέχνης. Στη συνέχεια, σηκώστε το βλέμμα σας και αντικρίστε τον πύργο πυρίτιδας, την αρχική πύλη της πόλης, που μετατράπηκε τον 17ο αιώνα σε κατάστημα για μπαρούτι. Σήμερα λειτουργεί ως μια γοητευτική είσοδος στην Παλιά Πόλη καθώς ακολουθείτε την οδό Celetná στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης, η οποία από μόνη της είναι μια έκθεση αιώνων αρχιτεκτονικής: από το Γοτθικό της Παναγίας του Tyn, μέσα από παραδείγματα μοντερνισμού και Μπαρόκ ομορφιάς στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Από εδώ, συνεχίστε προς την πλατεία Franz Kafka Marianské, όπου βρίσκεται η Κλημεντίνη, που χτίστηκε αρχικά ως πανεπιστήμιο Ιησουιτών.
Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε κατά μήκος της οδού Karlova στην εκπληκτική γέφυρα του Καρόλου, το σύμβολο της πόλης. Ένα ισχυρό υπερυψωμένο μονοπάτι απέναντι από τον ποταμό Βλάταβα προς τη Μικρή Πόλη, η γέφυρα βρίσκεται σε μια σειρά από μεγάλες καμάρες και είναι ένα μνημείο της γοτθικής εποχής. Είναι διακοσμημένο με πολλά μπαρόκ αγάλματα σε ένα μοναδικό συνδυασμό που το καθιστά ένα από τα σημαντικότερα σημεία της πόλης. Ακολουθήστε τη δεξιά όχθη του ποταμού μέχρι την εβραϊκή συνοικία και καταλήξτε πίσω στην πλατεία της Παλιάς Πόλης, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το παγκοσμίως διάσημο μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι. 
Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε να κάνετε την ξενάγηση αυτή με ποδήλατο, περνώντας από το ιστορικό κέντρο της πόλης, καθώς και από το Κάστρο!

 

3 ώρες

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Καθημερινά

| ΗΜΕΡΕΣ 

27€ (πεζή)
29€ (με ποδήλατο)

| ΤΙΜΕΣ

Plaza Wenceslao - Praga – CZ

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ