ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Ανακαλύψτε τα πολλά κρυμμένα θαύματα του Άμστερνταμ με αυτή τη συναρπαστική ποδηλατική περιήγηση της πόλης. Το Άμστερνταμ είναι γνωστό ως ποδηλατική πόλη παγκόσμιας κλάσης, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο αμφιβολιών ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε τις πολλές ενδιαφέρουσες γειτονιές και τα αξιοθέατα.
Χάρη στην τεράστια τοπική τεχνογνωσία και την κατανόηση της ιστορίας της πόλης, ο ξεναγός θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα γεγονότα πίσω από κάθε ορόσημο από το οποίο περνάτε με το ποδήλατό σας. Έτσι, θα πάρετε μια γεύση από το πραγματικό Άμστερνταμ.
Περιηγηθείτε σε μερικές εκπληκτικές τοποθεσίες, όπως στο λιμάνι, μέσα από ένα λαβύρινθο ειδυλλιακών καναλιών και μάλιστα σε μια σειρά κρυφών αυλών όπου θα έχετε την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας για φωτογράφηση.
Επιπλέον, θα γνωρίσετε όλες τις γραφικές γειτονιές του Άμστερνταμ σαν να ζείτε εδώ όλη τη ζωή σας, από την περιοχή Jordan Quarter, όπου θα περάσετε το σπίτι του Rembrandt, στο Rijksmuseum και στο διαβόητο Red Light District, ένας παράδεισος της υπόγειας κουλτούρας.

 

2 ή 3 ώρες

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Καθημερινά

| ΗΜΕΡΕΣ 

27€ (δίωρη ξενάγηση), 32€ (τρίωρη ξενάγηση)

| ΤΙΜΕΣ

Nieuwezijds Kolk 29 - Amsterdam - NL

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ