ΠΑΝΘΕΟΝ

Ανακαλύψτε την ιστορία και τα μυστήρια του Πάνθεον με τον ηχητικό σας οδηγό. Θαυμάστε την ομορφιά και την αρμονία αυτής της αρχιτεκτονικής δομής και την ανοιχτή κόγχη στο κέντρο του μεγάλου θόλου.

Επισκεφθείτε τη βασιλική της Santa Maria ad Martyres, γνωστή ως Πάνθεον, και θαυμάστε την ομορφιά αυτής της αρχαίας ρωμαϊκής δομής. Με τη βοήθεια μιας ηχογραφημένης ξενάγησης, ξεδιπλώστε την ιστορία και τα μυστήρια αυτού του μνημείου, το μοναδικό αρχαίο ρωμαϊκό κτίριο που έχει παραμείνει σχεδόν άθικτο μέχρι σήμερα.

Αρχικά ήταν ένας ναός αφιερωμένος σε όλους τους θεούς, όμως αργότερα, μετασχηματίστηκε σε μια χριστιανική βασιλική. Το κτίριο ανατέθηκε αρχικά από τον Μάρκο Αγρίπα και χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Αδριανό μεταξύ 120 και 124 μ.Χ., μετά τις πυρκαγιές που είχαν καταστρέψει τη προηγούμενη δομή του. Πριν ολοκληρώσετε την περιήγησή σας, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε προς τον ουρανό και να θαυμάσετε την κόγχη - ένα κυκλικό άνοιγμα στον θόλο που φωτίσει ολόκληρο το κτίριο.

 

Σημαντικές Πληροφορίες:

•    Η είσοδος στο Πάνθεον είναι προς το παρόν δωρεάν. Αυτό το προϊόν είναι μια ηχογραφημένη ξενάγηση.

•    Η ξενάγηση διατίθενται στα ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, κινέζικα, πορτογαλικά, ρωσικά.

•    Οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση λόγω θρησκευτικών υπηρεσιών, συναυλιών ή έκτακτων γεγονότων.

Προμηθευτείτε σήμερα την ηχογραφημένη ξενάγησή σας σε ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της ρωμαϊκής εποχής, και εξοικονομείστε χρόνο από τις ουρές των εκδοτηρίων.

 

έως 35 λεπτά

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δευτέρα - Παρασκευή

10:00 - 18:15

Σάββατο 10:00-15:30

Κυριακή 10:00-17:00

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Τιμή κατ' άτομο: 7€

| ΤΙΜΕΣ

Piazza della Rotonda,

00186 Roma RM, Ιταλία

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Όσοι καθυστερήσουν να προσέλθουν, δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν την ηχογραφημένη ξενάγησή τους. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ