MAMMA MIA

Πρόκειται για ένα μιούζικαλ βασισμένο στα πιο γνωστά τραγούδια των ABBA, που συνέθεσαν ο Benny Andersson και ο Björn Ulvaeus, πρώην μέλη του συγκροτήματος. Τη παράσταση έχουν δει πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές, ενώ από το 1999 τα κέρδη της έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Το μιούζικαλ περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των ABBA, όπως το “Super Trouper”, το “Lay all your love on me”, το “Take a chance on me”, το “Voulez-Vous”, το “SOS”, το “Money Money Money” και το θρυλικό “Mamma Mia”.

 

Η ιστορία ξεκινάει στο φανταστικό ελληνικό νησί Καλοκαίρι – βασισμένο στη Σκόπελο. Η 20χρονη Σόφι Σέρινταν είναι έτοιμη να παντρεύτει τον Σκάι, όμως την βαραίνει το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της. Ψάχνοντας τα πράγματα της μαμάς της, Ντόνα, βρίσκει το ημερολόγιο που κρατούσε την περίοδο που έμεινε έγκυος και ανακαλύπτει πως έχει 3 πιθανούς μπαμάδες, τον Σαμ Καρλμάικλ, τον Μπίλ Όστιν και τον Χάρι Μπράιτ. Έτσι, 3 μήνες πριν τον γάμο, στέλνει στον καθένα πρόσκληση, γράφοντας το όνομα της μαμάς της. Μία μέρα πριν τον γάμο, εξομολογείται στις φίλες και κουμπάρες της, Άλι και Λίσα, τι έκανε.

 

Η Ντόνα είναι ιδιοκτήτρια μιας μικρής ταβέρνας. Χρόνια δουλεύει για να μπορέσει να μεγαλώσει την κόρη της και να μην της λείψει τίποτα. Μια μέρα πριν τον γάμο φτάνουν και οι φίλες της. Η Τάνια είναι μια πλούσια γυναίκα παντρεμένη και χωρισμένη τρεις φορές. Η Ρόουζι είναι ανύπαντρη και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Οι τρεις γυναίκες είχαν κάποτε ένα γυναικείο συγκρότημα που λεγόταν “Donna and the Dynamos”. Εξηγεί στις φίλες της πόσο δύσκολο είναι να δουλεύει τη ταβέρνα με τόση λίγη βοήθεια.

 

Η Σόφι υποδέχεται τους 3 πιθανούς μπαμπάδες της. Πίστευε πως θα αναγνώριζε την πατέρα της μόλις τον έβλεπε. Όταν τους συναντάει, όμως, καταλαβαίνει πως αυτό είναι αδύνατο. Τους λέει πως αυτή έστειλε τις προσκλήσεις και τους παρακαλάει να μην πουν τίποτα στη μητέρα της μέχρι τον γάμο. Η Ντόνα συναντάει τους τρεις πρώην της και ξαφνιάζεται που τους βλέπει όλους μαζί στο νησί την παραμονή του γάμου της κόρης της.

 

Στο μπάτσελορ πάρτυ, οι Donna and the Dynamos τραγουδούν για την Σόφι. Αυτή απομονώνει τον Σαμ, τον Μπιλ και τον Χάρι για να τους γνωρίσει τον καθένα μόνο του. Μέσα από τη συζήτηση, όλοι φτάνουν στο συμπέρασμα πως η Σόφι είναι κόρη τους και αποφασίζουν να την παραδώσουν την επόμενη μέρα στον Σκάι.

Έτσι, μετά από 20 χρόνια που έζησε χωρίς τον πατέρα της, η Σόφι απέκτησε τρεις μέσα σε μια νύχτα. Εκτός από αυτούς, η Ντόνα, θεωρώντας πως η Σόφι δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι τρεις άντρες, πιστεύει πως αυτή θα την παραδώσει. Ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας; Και ποιόν θα επιλέξει τελικά να την παραδώσει;

 

Μια παράσταση που τα περιέχει όλα – γέλιο, συγκίνηση, ανατροπές, που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Κλείστε σήμερα τα εισιτήριά σας από το Trip4u.gr στις καλύτερες τιμές. Εξοικονομήστε χρόνο από τις ουρές των εκδοτηρίων και απολαύστε τις αγαπημένες σας παραστάσεις στο West End του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2 ώρες και 35'

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δευτέρα - Σάββατο

19:45

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Balcony: 42 €

Grand Circle: 62 €

Dress Circle: 98 €

STALLS : 120 €

| ΤΙΜΕΣ

Novello Theater

Aldwych, London

WC2B 4LD

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Με βάση το εκάστοτε θέατρο, το TRIP4U κάνει κράτηση για εσάς στις καλύτερες δυνατές τιμές, βασισμένες στην σημερινή διαθεσιμότητα, οι οποίες όμως μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ημερομηνία κράτησης. Η επιλογή των θέσεων είναι η καλύτερη δυνατή σε σχέση με αυτές που δίνονται στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά, δεν εξασφαλίζονται συγκεκριμένες θέσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Oι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα διαχείρισης και προμήθειες συνεργατών οι οποίες δεν αναγράφονται στην ονομαστική τιμή των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή! Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους. Κατά την άφιξη σας στο θέατρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher εισόδου καθώς και το διαβατήριο.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ