LION KING

Μια εκπληκτική παράσταση που μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Στη σκηνή, μαζί με τους ηθοποιούς και τη χορωδία, που είναι ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα, εμφανίζονται και γιγάντιες μαριονέτες και χαρταετοί. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 6700 παραστάσεις από το 1997. Τα έσοδα της παράστασης Ο Βασιλιάς των Λιονταριών αγγίζουν το 1 δις δολάρια. Είναι ένα άρτιο καλλιτεχνικά έργο, με σκηνικά και κοστούμια πέρα από κάθε φαντασία.


Καθώς ο ήλιος ανατέλει, ο Ραφίκι, o κυνοκέφαλος πίθηκος, καλεί τα ζώα στον Μεγάλο Βράχο. Χαιρετάει τον Βασιλιά Μουφάσα και τη Βασίλισσα Σαράμπι πριν παρουσιάσει το λιονταράκι τους, τον Σίμπα, στα συγκεντρωμένα ζώα. Πιο πέρα, ο αδελφός του Μουφάσα, ο Σκαρ, θρηνεί τη χαμένη του ευκαιρία να γίνει βασιλιάς.

 

Καθώς ο Σίμπα μεγαλώνει, ο Μουφάσα του δείχνει τη Γη της Αγέλης και του εξηγεί πώς ό,τι υπάρχει στη ζωή, βασίζεται σε μια λεπτή ισορροπία γνωστή ως Κύκλος της Ζωής. Ο Μουφάσα προειδοποιεί τον Σίμπα να μην περιπλανιέται έξω από τα σύνορα της Γης της Αγέλης, δείχνοντάς του μια σκοτεινή περιοχή στο βάθος.

 

Ο Σκαρ, όμως, ο δολοπλόκος θείος του ερεθίζει την περιέργεια του μικρού λιονταριού αναφέροντας το νεκροταφείο των ελεφάντων, που βρίσκεται πέρα από τα σύνορα της Γης της Αγέλης. Έτσι, ο Σίμπα ζητάει από την καλύτερη του φίλη, τη Νάλα, να πάει μαζί του στο νεκροταφείο των ελεφάντων

 

Η περιπέτεια ξεκινάει όταν συναντάνε τρις ύαινες. Όμως, ο Μουφάσα καταφτάνει και σώζει τα δυο παιδιά.

 

Πίσω στο νεκροταφείο των ελεφάντων, ο Σκαρ συνωμοτεί με τις ύαινες, και τους υπόσχεται πως δεν θα πεινάσουν ποτέ ξανά αν τον στηρίξουν. Έτσι, σκοτώνει τον Μουφάσα και πείθει τον Σίμπα ότι εκείνος ευθύνεται.

 

Το λιονταράκι τρέπεται σε φυγή. Έξω στην έρημο κάνει δύο νέους φίλους, τον Τιμόν και τον Πούμπα, και μεγαλώνει μαζί τους. Τον μυούν στην ανέμελη πλευρά της ζωής, και το λιονταράκι μεγαλώνει μακριά από την οικογένειά του. Μετά από χρόνια, ο Πούμπα καταδιώκεται από μια λέαινα, και μόλις την αντιμετωπίζει ο Σίμπα, αναγνωρίζει στο πρόσωπό της τη Νάλα, τη παιδική του φίλη. Αυτή του εξιστορεί τι συνέβη στην αγέλη μετά τον θάνατο του Μουφάσα και τη φυγή του Σίμπα, καθώς ο Σκαρ έχει γίνει βασιλιάς.

 

Θα αποφασίσει ο Σίμπα να γυρίσει στη Γη της Αγέλης για να αναλάβει τον θρόνο και να σώσει το βασίλειό του; Ή θα τον κρατήσουν πίσω οι τύψεις του και η πεποίθηση ότι αυτός ευθύνεται για όλα τα δεινά που περνάει η αγέλη του;

Μεταφερθείτε στη καρδιά της Αφρικής με την άγρια μουσική, κλείνοντας τώρα τα εισιτήρια σας για την παράσταση Lion King και εξοικονομείστε χρόνο από τις ουρές εκδοτηρίων. Εδώ θα βρείτε εισιτήρια για τις αγαπημένες σας παραστάσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2 ώρες και 30'

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Τρίτη - Κυριακή

19:30

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Grand Circle: 72 €

Royal Circle: 112 €

STALLS: 154 €

| ΤΙΜΕΣ

Lyceum Theater

21 Wellington St, London WC2E 7RQ

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Με βάση το εκάστοτε θέατρο, το TRIP4U κάνει κράτηση για εσάς στις καλύτερες δυνατές τιμές, βασισμένες στην σημερινή διαθεσιμότητα, οι οποίες όμως μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ημερομηνία κράτησης. Η επιλογή των θέσεων είναι η καλύτερη δυνατή σε σχέση με αυτές που δίνονται στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά, δεν εξασφαλίζονται συγκεκριμένες θέσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Oι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα διαχείρισης και προμήθειες συνεργατών οι οποίες δεν αναγράφονται στην ονομαστική τιμή των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή! Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους. Κατά την άφιξη σας στο θέατρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher εισόδου καθώς και το διαβατήριο.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ