ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 1862. Στο Λονδίνο έκανε πρεμιέρα το 1985 και εκ τότε έχει ανεβάσει πάνω από 13000 παραστάσεις. Προτάθηκε για 12 βραβεία Tony, και κέρδισε τα 8 από αυτά, συμπεριλαμβανομένων του Best Musical και του Best Original Score.

Στις γαλλικές φυλακές του 1815, οι κρατούμενοι εργάζονται σκληρά. Μετά από 19 χρόνια φυλάκισης (5 γιατί έκλεψε ψωμί για το παιδί της αδερφής του και 14 γιατί προσπάθησε να δραπετεύσει) ο Jean Valjean βγαίνει με αναστολή από την φυλακή. Όμως, είναι υποχρεωμένος να κρατάει πάντα μαζί του ένα κίτρινο “εισιτήριο”, που δηλώνει πως ήταν κάποτε φυλακισμένος.

Ως πρώην κατάδικος, όλοι τον αποφεύγουν και δεν μπορεί να βρει μια μόνιμη δουλειά με αξιοπρεπή μισθό. Ο επίσκοπος Digne όμως του προσφέρει φαγητό και καταφύγιο. Καθώς είναι απελπισμένος και εκνευρισμένος, ο Valjean κλέβει το ασήμι του επισκόπου και φεύγει. Μόλις τον πιάνει η αστυνομία, ο επίσκοπος δηλώνει πως το ασήμι ήταν δώρο και του δίνει ακόμη ένα ζευγάρι κηροπήγια. Όταν μένουν μόνοι, του λέει ότι πρέπει με το ασήμι αυτό να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Ντροπιασμένος από την καλοσύνη του επισκόπου, ο Valjean θέλει να λυτρωθεί από τις αμαρτίες του. Έτσι, σκίζει το κίτρινο εισιτήριο, δίνοντας στον εαυτό του την ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα ζωή χωρίς το στίγμα του εγκληματία να τον βαραίνει.

Οκτώ χρόνια αργότερα έχοντας πλέον νέα ταυτότητα, αυτή του Monsieur Madeleine, ο Valjean είναι ο πλούσιος ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου και δήμαρχος του Montreuil-sur-Mer. Στο εργοστάσιο αυτό εργάζεται και η Fantine, μητέρα ενός κοριτσιού ονόματι Cosette. Η Cosette μεγαλώνει σε ένα πανδοχείο με τη βοήθεια των ιδιοκτητών, πράγμα που δεν γνωρίζει κανείς. Μια μέρα όμως, ένας από τους συναδέλφους της ανακαλύπτει ένα γράμμα που προοριζόταν για την Cosette και όλο το εργοστάσιο μαθαίνει για την κόρη της Fantine. Έτσι, σε έναν τσακωμό που γίνεται, την απολύουν. Αυτή, απελπισμένη καθώς είναι, κόβει και πουλάει τα μαλλιά της και γίνεται πόρνη. Ένας από τους πελάτες της, όμως, προσπαθεί να την κακοποιήσει και όταν αυτή αντιστέκεται, συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Από το σημείο περνάει ο Valjean, ο οποίος, μόλις συνειδητοποιεί ποια είναι, διατάζει να την ελευθερώσουν και την πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου και πεθαίνει λίγο αργότερα. Η τελευταία της επιθυμία είναι ο Valjean να βρει την κόρη της.

Παράλληλα, η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον, νομίζοντας πως είναι ο Valjean. Πρόκειται να καταδικάσουν τον αθώο άντρα σε ισόβια, πράγμα που ελευθερώνει τον Valjean για πάντα. Η συνείδησή του, όμως δεν του επιτρέπει να πληρώσει κάποιος άλλος τα δικά του λάθη. Από την άλλη, έδωσε τον λόγο του πως θα βρει την Cosette. Τι θα κάνει τελικά ο Valjean; Θα επιτρέψει να καταδικαστεί ένας αθώος για τα δικά του εγκλήματα για να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του; Ή θα την αθετήσει, για να ελευθερώσει έναν αθώο άνθρωπο;

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για τις αγαπημένες σας παραστάσεις στο Λονδίνο εξοικονομώντας χρόνο από τις ουρές των εκδοτηρίων. Βρείτε τις καλύτερες τιμές στο Trip4u.gr .

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2 ώρες και 50 λεπτά

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δευτ. Σάβ.: 19:30

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Upper Circle: Από 62 €

Dress Circle: Από 123 €

STALLS: Από 135 €

| ΤΙΜΕΣ

Queen's Theater

51 Shaftesbury Avenue

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Με βάση το εκάστοτε θέατρο, το TRIP4U κάνει κράτηση για εσάς στις καλύτερες δυνατές τιμές, βασισμένες στην σημερινή διαθεσιμότητα, οι οποίες όμως μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ημερομηνία κράτησης. Η επιλογή των θέσεων είναι η καλύτερη δυνατή σε σχέση με αυτές που δίνονται στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά, δεν εξασφαλίζονται συγκεκριμένες θέσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Oι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα διαχείρισης και προμήθειες συνεργατών οι οποίες δεν αναγράφονται στην ονομαστική τιμή των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή! Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους. Κατά την άφιξη σας στο θέατρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher εισόδου καθώς και το διαβατήριο.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ