ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Ανακαλύψτε μερικές από τις απίστευτες εφευρέσεις του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, δείτε τις έξυπνες ιπτάμενες μηχανές και εξετάστε τις πρώτες μελέτες του Da Vinci σχετικά με την ανατομία και τα φυσικά στοιχεία, κλείνοντας το εισιτήριό σας σήμερα για του Μουσείο του Λεονάρντο Ντε Βίντσι και οργανώνοντας το ιδανικό σας ταξίδι στη Ρώμη.

 

Εξερευνήστε το απίστευτο μυαλό του Leonardo da Vinci, κορυφαίου καλλιτέχνη και διανοουμένου της Ιταλικής Αναγέννησης. Δείτε περισσότερα από 200 μηχανήματα και δοκιμάστε 65 λειτουργικά ξύλινα μοντέλα, που δημιουργήθηκαν με τους διάσημους κώδικες da Vinci. Αυτές περιλαμβάνουν ιπτάμενα μηχανήματα, πολεμικές μηχανές και μηχανές νερού. Συνεχίστε κατά μήκος του μονοπατιού για να θαυμάσετε τις σπουδαιότερες μελέτες ανατομίας.

 

Ανακαλύψτε τα 9 ολογράμματα που δημιουργήθηκαν με την τελευταία ολογραφική τεχνολογία, η οποία έδωσε ζωή στις εφευρέσεις της μεγάλης Ιδιοφυΐας. Εξετάστε τις μελέτες του σχετικά με το «Νερό», τον «Αέρα», τη «Φωτιά» και τη «Γη» για να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της διάνοιας του και να προσεγγίσετε τις εφευρέσεις του στον επιστημονικό, στρατιωτικό και αεροπορικό τομέα.

 

Η έκθεση στεγάζεται στο Palazzo della Cancelleria, που ανήκει στο Βατικανό. Το κτήριο, που χτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα, είναι ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της Ρώμης, δίπλα στις πιο διάσημες πλατείες, όπως το Campo dei Fiori και η Piazza Navona. Το κτίριο αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της εντυπωσιακής Αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής του. Ο επάνω όροφος στεγάζει το δικαστήριο του Βατικανού: τη Sacra Rota και το Sala dei Cento giorni, αίθουσες πλήρως τοιχογραφημένες από τον Βάσαρι.

 

Επισκεπτόμενοι το Μουσείο, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπόγεια Ρώμη που φιλοξενεί τα ερείπια ενός ταφικού ναού του προξένου Aulus Irzio που χρονολογείται από το 43 π.Χ., βυθισμένο στα νερά του αρχαίου ποταμού Ευρίπου. Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική και σπάνια οπτική για να θαυμάσετε τη Ρώμη.

 

1 ημέρα

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Καθημερινές και Σαββατοκύριακα

10:00-19:00

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Τιμή κατ' άτομο: 12€

Παιδιά 6-15 ετών: 10€

Παιδιά ηλικίας 0-5 ετών: δωρεάν

| ΤΙΜΕΣ

Via della Conciliazione, 19, 00193 Roma RM, Italia

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Το εισιτήριο περιλαμβάνει ηχογραφημένη ξενάγηση.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ