THE PHANTOM OF THE OPERA

Στο Παρίσι του 1880, στην Όπερα Γκαρνιέ, το φάντασμα κάνει ξανά την εμφάνισή του. Κάποιοι υπάλληλοι έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται. Άλλοι πιστεύουν πως πρόκειται για δεισιδαιμονίες. Ένα είναι σίγουρο. Πολλά παράξενα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή την Όπερα.

Την ίδια στιγμή, η Κριστίν Ντααέ συνεχίζει τα μαθήματα μουσικής με τον Άγγελο της Μουσικής και εμφανίζει μεγάλη πρόοδο, πράγμα που αποδίδει σε αυτόν τον “ουράνιο” δάσκαλο. Τα “ατυχήματα” γίνονται όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα η πρώτη φωνή της όπερας, Καρλότα, να φύγει. Αυτή είναι η ευκαιρία της Κριστίν. Σε μια παράσταση – θρίαμβος, το αστέρι της Κριστίν γεννιέται. Ανάμεσα στο κοινό που την αποθεώνει βρίσκεται και ο Ραούλ ντε Σανί, ο παιδικός της έρωτας. Τα αισθήματά τους φουντώνουν ξανά, πράγμα που δυσαρεστεί τον Άγγελο της Μουσικής. Ή μήπως το Φάντασμα της Όπερας;

Στην αρχή η Κριστίν αρνείται τα συναισθήματά της. Στην πορεία, όμως, τα αποδέχεται και αποφασίζει να μιλήσει στον Ραούλ και για τον δάσκαλό της. Του περιγράφει τα μαθήματά της με τον Άγγελο της Μουσικής και του μιλάει για την παραμόρφωση του προσώπου του. Αυτός αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση για να σώσει την αγαπημένη του, καθώς και τους πολίτες του Παρισιού από τον κατά συρροή δολοφόνο.

Σε αυτή την έρευνα, γνωρίζει τον Πέρση, τον μοναδικό άνθρωπο που γνωρίζει τη μεγαλοφυΐα  του Φαντάσματος, καθώς και τον Έρικ, τον άνθρωπο πίσω από το Φάντασμα και το παρελθόν του.

Θα καταφέρει ο Ραούλ να σώσει την αγαπημένη του από το Φάντασμα; Ή μήπως τελικά δεν θέλει να κάνει κακό;

Ίσως η μεγαλύτερη παράσταση του Broadway καθώς παίζεται με τεράστια επιτυχία εδώ και 20 χρόνια.  Είναι η πιο πετυχημένη ψυχαγωγική εκδήλωση ως τώρα, με πάνω από 10.000 παραστάσεις και κέρδη που αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι μια καταπληκτική παράσταση που υμνεί τον ανεκπλήρωτο έρωτα, το πάθος της δημιουργίας και το θλιβερή αποδοχή της μοίρας.

 

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για τις αγαπημένες σας παραστάσεις στο Λονδίνο. Εξοικονομείστε χρόνο και χρήμα, αγοράζοντας τα εισιτήριά σας από εδώ, στις καλύτερες τιμές. Αποφύγετε τις ουρές των εκδοτηρίων και απολαύστε τις καλύτερες παραστάσεις στις πιο οικονομικές τιμές, μόνο στο Trip4u.gr .  

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2 ώρες και 30 λεπτά

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δευτ. Σάβ.: 19:30

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Grand Circle: 79 €

Royal Circle: 105€

STALLS: 128 €

| ΤΙΜΕΣ

Her Majesty's Teater

Haymarket, St. James's

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Με βάση το εκάστοτε θέατρο, το TRIP4U κάνει κράτηση για εσάς στις καλύτερες δυνατές τιμές, βασισμένες στην σημερινή διαθεσιμότητα, οι οποίες όμως μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ημερομηνία κράτησης. Η επιλογή των θέσεων είναι η καλύτερη δυνατή σε σχέση με αυτές που δίνονται στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά, δεν εξασφαλίζονται συγκεκριμένες θέσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Oι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα διαχείρισης και προμήθειες συνεργατών οι οποίες δεν αναγράφονται στην ονομαστική τιμή των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή! Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους. Κατά την άφιξη σας στο θέατρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher εισόδου καθώς και το διαβατήριο.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ