CHICAGO

Μία αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία και το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο. Η χορωδία χορεύει για να νικήσει τη μπάντα, η μπάντα παίζει για να νικήσει τη χορωδία.

Η Βέλμα Κέλι καλωσορίζει το ακροατήριο στο καμπαρέ που δουλεύει. Την ίδια στιγμή, στο υπνοδωμάτιό της, η Ρόξι Χαρτ σκοτώνει τον εραστή της, Φρέντ Κέισλι καθώς αυτός ήθελε να την χωρίσει. Η Ρόξι πείθει τον σύζυγό της Άμος, ότι το θύμα ήταν διαρρήκτης και εκείνος συμφωνεί να πάρει την ευθύνη. Ωστόσο, όταν η αστυνομία αναφέρει το όνομα του αποθανόντος, ο Άμος συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα τού του είχε πει ψέματα. Η Ρόξι αισθάνεται προδομένη. Έτσι, ομολογεί και συλλαμβάνεται. Την στέλνουν στη γυναικεία φυλακή του Κουκ, όπου πολλές γυναίκες κατηγορούνται ότι σκοτώνουν τους εραστές τους. Μεταξύ των κρατουμένων είναι η Βέλμα Κέλλυ, η οποία αποκαλύπτεται ότι εμπλέκεται στον θάνατο του συζύγου και της αδελφής της, αν και αρνείται ότι εκείνη διέπραξε τον φόνο. Μέσω διάφορων τεχνασμάτων, η Βέλμα γίνεται η κορυφαία δολοφόνος των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η Βέλμα δεν χαίρεται που βλέπει τη Ρόξι, η οποία κλέβει όχι μόνο το φως της δημοσιότητας, αλλά και τον δικηγόρο της Μπίλι Φλιν. Έτσι, γίνεται η πιο δημοφιλής διασημότητα στο Σικάγο και σχεδιάζει τη μελλοντική της σταδιοδρομία στο χώρο του θεάματος. Καθώς η φήμη της Ρόξι μεγαλώνει, η φήμη της Βέλμα υποχωρεί. Όμως, και τα δικά της πρωτοσέλιδα αντικαθίστανται από ένα καινούριο έγκλημα πάθους. Έτσι, και οι δύο συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να υπολογίζουν σε κανέναν πέρα από τον εαυτό τους.

Με διάφορα τεχνάσματα και δολοπλοκίες, οι δύο γυναίκες δίνουν μάχη για το ποια θα μείνει στα φώτα της δημοσιότητας. Καθώς η δίκη πλησιάζει, τα περιθώρια να κερδίσουν την αγάπη και την εύνοια του κόσμου στενεύουν. Θα επικρατήσει άραγε κάποια; Και αν ναι, τί θα κάνει με τη ζωή της μετά την αποφυλάκιση;

Κλείστε τα εισιτήρια σας τώρα για το Chicago στο Broadway και αποφύγετε τις ουρές των εκδοτηρίων. Αγοράστε τα εισιτήρια σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά από το trip4u.gr .

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2 ώρες και 30 λεπτά

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Καθημερινά: 20:00

Κυρ.: 19:00

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Κόκκινες: Από 83€

Πράσινες: Από 109 €

Μπλε: Από 128 €

| ΤΙΜΕΣ

The Ambassador Theater

219 W 49th St

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Με βάση το εκάστοτε θέατρο, το TRIP4U κάνει κράτηση για εσάς στις καλύτερες δυνατές τιμές, βασισμένες στην σημερινή διαθεσιμότητα, οι οποίες όμως μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ημερομηνία κράτησης. Η επιλογή των θέσεων είναι η καλύτερη δυνατή σε σχέση με αυτές που δίνονται στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά, δεν εξασφαλίζονται συγκεκριμένες θέσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Oι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα διαχείρισης και προμήθειες συνεργατών οι οποίες δεν αναγράφονται στην ονομαστική τιμή των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή! Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους. Κατά την άφιξη σας στο θέατρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher εισόδου καθώς και το διαβατήριο.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ