ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΡΥΖ

Αυτή η πόλη παγκόσμιας κληρονομιάς είναι διάσημη για τις αρχαίες εκκλησίες της, τα πλούσια αρχοντικά, τα γραφικά σοκάκια και τα κανάλια. Κάντε μία βόλτα σε όλη την τοπική ιστορία με τη βοήθεια ενός φιλικού ξεναγού και ανακαλύψτε το κόσμημα του Βελγίου σε αυτό το ημερήσιο ταξίδι από το Άμστερνταμ.
Μόλις φτάσετε, ανακαλύψτε τα μυστικά της Μπριζ με μια περιήγηση με τα πόδια για 30 λεπτά. Όλο το κέντρο της πόλης της Μπριζ είναι ένας χώρος παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, που θα σας συνεπάρει με τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τη μαγευτική ατμόσφαιρα. Η Μπριζ είναι γνωστή και ως η Μέκκα για τους κινηματογραφιστές, καθώς φτιάχτηκε για να φωτογραφηθεί. Αν μπορείτε να απομακρυνθείτε από την απίστευτη δομή της πόλης, η Μπριζ είναι παράδεισος και για τα ψώνια σας. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να αγοράσετε κάποιες από τις πιο γευστικές σοκολάτες του κόσμου, ή να επισκεφθείτε τα πολλά καταστήματα που πωλούν λεπτή δαντέλα, ένα ακόμη διάσημο τοπικό κατασκεύασμα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα πολλά καφέ και εστιατόρια για μεσημεριανό γεύμα, ενώ κοιτάτε πάνω από τα ονειρικά κανάλια.
Υπάρχει ακόμα χρόνος να εξερευνήσετε τις περίφημες πλατείες και τις αυλές, καθώς και να επισκεφθείτε μερικές από τις πολυτελώς διακοσμημένες εκκλησίες. Διαφορετικά, μπορείτε απλώς να μείνετε σε μια γέφυρα με μία ζεστή σοκολάτα στο χέρι και να παρατηρείτε τον κόσμο να περνάει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ερωτευτείς τη Μπρυζ! 

 

12 ώρες

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Καθημερινά

| ΗΜΕΡΕΣ 

85€

| ΤΙΜΕΣ

Amsterdam Centraal station

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ