BEAUTIFUL

Αν και δεν παίζεται πολλά χρόνια στο Broadway, η παράσταση Beautiful είναι βραβευμένη με βραβείο Tony και Grammy. Έχει ενθουσιάσει τον κόσμο για τις ερμηνείες, τα κοστούμια και τους φωτισμούς. Είναι μια αληθινή ιστορία για το αξιοσημείωτο ταξίδι μιας εφήβου μέχρι το Hall of Fame. Διαθέτει πάνω από 20 ποπ κλασικά κομμάτια που θυμάστε και μια ιστορία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας για παραστάσεις Broadway. Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες τιμές και θα εξοικονομήσετε χρόνο από τις ουρές των εκδοτηρίων (cut the line).

Στο Brooklyn του 1958, η 16χρονη Carole λέει στην μητέρα της ότι θέλει να πάει στο Manhattan για να πουλήσει ένα τραγούδι που είχε γράψει στον Donnie Kirshner. Εκείνη αντιτίθεται στην επιθυμία της κόρης της, η Carole όμως πηγαίνει.

Στην οδό Broadway 1650 τραγουδά το νέο της τραγούδι "It Might As Well Rain Until September». Ο Donnie αποφασίζει να το πάρει. Στο Queens College, η Carole συναντά έναν όμορφο νεαρό στιχουργό, τον Gerry Goffin. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει μια επαγγελματική και τρυφερή ερωτική σχέση. Η Carole όμως μένει έγκυος και αποφασίζουν να παντρευτούν.

Παίρνουν ένα γραφείο στην Broadway 1650. Εκεί η Carole συναντά τη Cynthia Weil, που ψάχνει έναν συνθέτη να συνεργαστεί. Ο Gerry και η Carole τραγουδούν το νέο τους τραγούδι “Take Care Of Baby”, κατά τη διάρκεια του οποίου μπαίνει ο Barry Mann, ο συνθέτης με το διπλανό γραφείο. Ο Barry συναντά την Cynthia και αποφασίζουν να συνεργαστούν. Καθώς αρχίζουν να δουλεύουν, οι σπίθες πετούν.

Ο Donnie χρειάζεται ένα τραγούδι για τους Shirelles. Τα ζευγάρια παρουσιάζουν τα τραγούδια τους. Ο Donnie διαλέγει το τραγούδι της Carole και του Gerry για τους Shirelles και γίνεται επιτυχία.

Ο Gerry και η Carole βρίσκονται στα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, όπου το νέο τους τραγούδι, “One Fine Day”, εκτελείται από την Janelle Woods. Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος ο Gerry λέει στην Carole πως θέλει να κοιμηθεί με την Janelle. Η Carole είναι σοκαρισμένη. Καθώς το τραγούδι αρχίζει πάλι αναλαμβάνει να το τραγουδήσει αυτή.

Ενώ η Carole βρίσκεται σε στούντιο ηχογράφησης περιμένοντας τον Gerry, αυτός είναι με την Janelle. Εκείνη συναντά τον Nick, τον κιθαρίστα το Bitter End, ο οποίος της ζητάει να τραγουδήσει. Η Carole αρνείται, αφού λέει πως είναι στιχουργός και όχι τραγουδίστρια. Η κατάσταση με τον Gerry γίνεται χειρότερη και αποφασίζει να μιλήσει στη Cynthia, που επίσης χωρίζει με τον Barry. Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον Gerry και να του πει πως πρέπει να τερματίσει τη σχέση του με την Janelle. Ο Gerry καταρρέει. Στο νοσοκομείο της ανακοινώνει ότι θα χωρίσει με την Janelle και πως θέλει να γυρίσει σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2 ώρες και 30 λεπτά

| ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Τρί. - Πέμ. - Κυρ.: 19:00

Παρ. - Σάβ.: 20:00

| ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ

Κόκκινες: Από 72€

Πράσινες: Από 119 €

Μπλε: Από 153 €

| ΤΙΜΕΣ

Stephen Sondheim Theater

124 W 43rd St

| ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
arrow&v
arrow&v

Με βάση το εκάστοτε θέατρο, το TRIP4U κάνει κράτηση για εσάς στις καλύτερες δυνατές τιμές, βασισμένες στην σημερινή διαθεσιμότητα, οι οποίες όμως μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ημερομηνία κράτησης. Η επιλογή των θέσεων είναι η καλύτερη δυνατή σε σχέση με αυτές που δίνονται στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά, δεν εξασφαλίζονται συγκεκριμένες θέσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Oι τιμές περιλαμβάνουν έξοδα διαχείρισης και προμήθειες συνεργατών οι οποίες δεν αναγράφονται στην ονομαστική τιμή των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται με ιδιαίτερη προσοχή! Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους. Κατά την άφιξη σας στο θέατρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher εισόδου καθώς και το διαβατήριο.

ΤΟΡ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 213 00 02 250
info@trip4u.gr
Πατησίων 125, 11251, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ